Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009

Η Μadonna σκηνοθετεί τη νέα της ταινία

news-madonnas-new-movie

Με τον χώρο του κινηματογράφου σκέφτεται να ασχοληθεί η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα για δεύτερη φορά.

Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να επιστέψει στο σινεμά όχι ως ηθοποιός αλλά δοκιμάζοντας τις ικανότητές της, σε ρόλο σκηνοθέτη και σεναριογράφου με μια καινούρια ταινία.

Σύμφωνα με δηλώσεις της τραγουδίστριας πρόκειται για μια ερωτική ταινία που θα φέρει τον τίτλο «We» και θα εξιστορεί δύο παράλληλες ιστορίες αγάπης.

Η πρώτη θα αναφέρεται σε μια ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές τον Δούκα και την Δούκισσα του «Windsor», βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και η δεύτερη είναι μια ιστορία αγάπης επινόηση της Μαντόνα για ένα ζευγάρι στη Νέα Υόρκη.

Το βήμα αυτό της Μαντόνα υποκινήθηκε από τον έρωτα της Wallis Simpson για τον πρίγκιπα Edward.

Απο: i-live.gr newws, 10 Νοεμβρίου 2009,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.