Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

Πόσο "κάνει" 1 + 1 ; Τώρα με την αναβάθμιση της Στατιστικής 1+1=0 !!Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την αναβάθμιση της Στατιστικής Υπηρεσίας σε ανεξάρτητη διοικητική αρχή, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι "είναι δεδομένη η ανάγκη να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας" και πρόσθεσε ότι "θέλουμε να κάνουμε τη χώρα μας και πάλι αξιόπιστο συνομιλητή και εταίρο στην Ευρώπη και στις διεθνείς αγορές και αυτό ξεκινάει από το οριστικό τέλος που βάζουμε σήμερα στην πρακτική των στατιστικών στοιχείων που διαμορφώνονται κατά το δοκούν από την εκάστοτε Κυβέρνηση".

 Από την εποχή Σημίτη και ένταξης μας στην ΟΝΕ (αυτά λέει η Κομμισιόν), δεν "έκαναν" καλά τις πράξεις στην Στατιστική Υπηρεσία.

Τώρα ο Γιώργος θα τα αλλάξει όλα, θα τους μάθει προπαίδεια και πλέον 1+1 δεν θα "κάνει" 2 ...

Απο δω και πέρα 1+1=0, Μηδέν εις το Πηλίκιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.