Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2009

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ

Έχουν περάσει ήδη 20 ημέρες από την 4η Οκτωβρίου.
Έχουν περάσει 20 ημέρες, από την ημέρα που έγινε Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.
Τι έχει γίνει μέχρι τώρα?
Έιναι ένα σοβαρό ερώτημα, αν θέλετε να έχετε ξεκάθαρη άποψη και αντικειμενική σκεφτείτε τι είχε προεκλογικά υποσχεθεί το ΠΑΣΟΚ και τι έχει στην πράξη κάνει.
Για να καταλήξετε όμως σε ασφαλές συμπέρασμα, πρέπει να κάνετε δυο (2) πράγματα :
- Να κλείσετε τις τηλεοράσεις
- Να εμπιστευθείτε τά μάτια και τα αυτιά σας.
Κανείς δεν μπορεί να σας αναγκάσει να δείτε κάτι άλλο απ΄αυτό που βλέπετε.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κρίση σας και την νοημοσύνη σας.
Το θέμα-πρόβλημα είναι ότι αυτός ο τόπος χρειάζεται έργα και ΟΧΙ μεγάλες κουβέντες και πυροτεχνήματα.
Κανέναν δεν ενδιαφέρουν οι περίφημες "διαβουλεύσεις" και οι απίθανες διαδικασίες επιλογής των ήδη εκλεγέντων Γενικών Γραμματέων.
Ενδιαφέρει όμως πολλούς τι θα γίνει με το STAGE και τους χιλιάδες παγιδευμένους νέους και νέες.
Ο κόσμος θέλει να δεί ένα κράτος να κινείται να λειτουργεί και ΟΧΙ ένα κράτος, που υπουργοί δεν γνωρίζουν ποιες υπηρεσίες υπάγονται και ανήκουν σ' αυτούς.
Ο κόσμος θέλει όντως να δεί τα προβλήματά του να λύνονται και ΟΧΙ να μετατίθενται στις καλένδες.
Πρέπει λοιπόν το ΠΑΣΟΚ να παράξει έργο, γιατί μέχρι τώρα αυτό που βλέπουμε είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας, "virtual reality".
Oι ημέρες πάντως περνάνε και εμείς θα είμαστε εδώ, με τα μάτια μας ανοιχτά για να βλέπουμε και να σχολιάζουμε αυτά που άλλοι δεν βλέπουν η δεν θέλουν να βλέπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.