Με τραίνο στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Όπως κάθε Νοέμβριο έτσι και φέτος, η Αθήνα ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός. 
Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας 2015 θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015. Περισσότεροι από 16.000 δρομείς
θα λάβουν μέρος στην παραδοσιακή διαδρομή από το Μαραθώνα μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Ειδικά για τη φετινή διοργάνωση, ο διοργανωτής ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να επικεντρωθεί στη μαζική συμμετοχή δρομέων στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, εκδηλώνοντας τη συμπαράστασή του προς τους πολίτες που δοκιμάζονται οικονομικά και κοινωνικά.
Επιθυμώντας να συμβάλει στην επιτυχία του Μαραθωνίου, στην τόνωση της τουριστικής κίνησης της πόλης, καθώς και στη διεθνή προβολή του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρει δωρεάν μετακίνηση στους αθλητές από το εξωτερικό που θα χρησιμοποιήσουν την προαστιακή γραμμή από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος μέχρι το κέντρο της πόλης και αντίστροφα. Η παροχή αυτή θα εξασφαλίζεται με την επίδειξη ειδικής κάρτας συμμετοχής στους αγώνες και θα ισχύει από 05.11.2015 έως 10.11.2015. Επίσης, μόνο για την ημέρα της διοργάνωσης θα πραγματοποιείται  δωρεάν η μετακίνηση και των Ελλήνων δρομέων στη γραμμή Κορωπί-Μαγούλα-ΣΚΑ-Πειραιά, με την επίδειξη της ειδικής κάρτας συμμετοχής ή άλλου αποδεικτικού συμμετοχής τους στον Μαραθώνιο.

Σχόλια