Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

2010 : Nαυπηγεία Σκαραμαγκά, υποβρύχια, μίζες και ξέπλυμα...Γράφαμε από τον Αύγουστο του 2010 ΕΔΩ

Σύμφωνα με την  Deutsche Welle η γερμανική εφημερίδα Die Welt αναφέρει:«Πρόκειται για συζητήσεις που κάνουν κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο υπουργείο άμυνας 20 άνδρες», διαβάζουμε στο άρθρο. "Από τη μια πλευρά του τραπεζιού ανώτατα στελέχη του πολεμικού ναυτικού, νομικοί και σύμβουλοι.. της επενδυτικής τράπεζας Lazard, υπό τον δικαστικό Διονύση Κολοβό και από την άλλη η γερμανική ThyssenKrupp Marines Systems, που κατασκευάζει υποβρύχια και ο εταίρος της, ο Abu Dhabi Mar. Μέχρι τέλος Αυγούστου οι διαπραγματευτές θα πρέπει να καθορίσουν, πότε η Αθήνα θα αποπληρώσει το τεράστιο χρέος ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ γiα αγορά γερμανικών υποβρυχίων,  το μέλλον των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά αλλά και να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο για αγορά γερμανικών υποβρυχίων πολλών εκατομμυρίων. Ki όλα αυτά εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης."

Ας δούμε ποιος είναι ο κ. Κολοβός.....Ήταν..Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στη Βουλή των Ελλήνων: Διονύσιος Κολοβός. 

Πώς άραγε και πάντα σύμφωνα με το άρθρο της Die Welt, ο κ. Κολοβός, συμμετέχει στις εν λόγω εργασίες;

Άν καταλάβαμε καλά Νομικός σύμβουλος στη Βουλή είναι ο άνθρωπος..

Τι κάνουν όλοι αυτοί:

Εξετάζουν την αποπληρωμή του τεράστιου χρέος ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ γiα αγορά γερμανικών υποβρυχίων και το μέλλον των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά.

Ποιά είναι όμως η Lazard και τι σχέση έχει με τον κ. Βενιζέλο;;

Σας θυμίζουμε ότι η LAZARD, εκτός όλων των άλλων υπηρεσιών της...είχε ενεργό ρόλο και στην σκανδαλώδη πώληση-ξεπούλημα των Airbus της Ο.Α.. επί υπουργίας Βενιζέλου..

Απίστευτη μεθόδευση...Είχαν πουλήσει τα AirBus, χωρίς να ξέρουν την αξία τους !!! 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.