ΕΜΕΙΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ !!!

 Την ώρα που στο νησί μας κλείνουν και τα τελευταία εναπομείναντα ανοιχτά ξενοδοχεία, την ώρα που το άδειασμα ολοκληρώνεται, την ώρα που μαραζώνουμε περιμένοντας και παρακαλώντας για τις αποφάσεις της Υπουργάρας του Αιγαίου για τα πλοία που θα προσεγγίζουν στα νησιά μας , την ώρα που ασχολούμαστε με το

να κατηγορούμε αυτούς που δουλεύουν για να κερδίσουμε κάποιες θεσούλες για τα " δικά " μας παιδιά , κάπου αλλού αγωνιούν γιατί " έπεσε " η κίνηση και έμειναν μόνο .. 52 κρουαζιερόπλοια για τον μήνα Οκτώβριο , όχι Αύγουστο ή Ιούλιο .. ΟΚΤΩΒΡΙΟ  ( http://www.rodiaki.gr ) .
  Την ώρα που οι δικοί μας αιρετοί επιδίδονται σε ένα άκαρπο και ανούσιο αγώνα για την τάχα μου επικράτηση και ατομική προβολή, μη διστάζοντας ακόμα και να τα βάλουν με τους ομοϊδεάτες τους, μη διστάζοντας ακόμα και να " πληρώσουν " από την τσέπη τους ( και καλά .... ) για φρου φρου και αρώματα , μη διστάζοντας να κυνηγήσουν απλήρωτους εργαζόμενους για να " εκδικηθούν " γενικός και αορίστως , κάποιοι κάπου αλλού ασχολούνται με το να δημιουργήσουν, με την ανάπτυξη, με τον τουρισμό. Ασχολούνται να ψάξουν να βρουν λύσεις , προτάσεις, τον τρόπο να αυξήσουν και όχι να κατηγορήσουν. Ασχολούνται για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τα νησιά τους και τους πολίτες του. 
  Αυτή ήταν , είναι και δυστυχώς θα παραμείνει η μεγάλη διαφορά μας με τους " ανταγωνιστές " μας και θα συνεχίσω να το λέω και να το φωνάζω και ας γίνομαι κουραστικός, επίμονος , αντιπαθής και .. γραφικός . Πες πες που θα πάει , κάποια στιγμή θα σας πιάσει το φιλότιμο τουλάχιστον να δείτε και κάτι πέραν από την μύτη σας και τα μικροκομματικά και ποταπά ατομικά συμφέροντα σας .


http://samiakianaptiksi.blogspot.gr/2014/09/blog-post_35.html

Σχόλια