Νέες εσωκομματικές βολές Πάγκαλου

Βολές κατά πάντων στο ΠΑΣΟΚ και ιδίως προς την ηγεσία του κόμματος επιφύλαξε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, μέσω μηνυμάτων του στο τουίτερ.

Ειδικότερα, ο κ. Πάγκαλος, με αφορμή σχόλια στενών συνεργατών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αν ο κ Πάγκαλος θα εγγραφεί στην τοπική οργάνωση της περιοχής του ενόψει της ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, σχολίαζε λέγοντας «κοίτα ποιοι μιλάνε», τονίζοντας ότι μερικοί δεν είχαν γεννηθεί & άλλοι κυκλοφορούσαν στην Ενωση Κέντρου & στο ΚΟΔΗΣΟ.
Επίσης, σχολίασε και βαρύτατες, όπως έγραψε, περιπτώσεις, που ανακάλυψαν το ΠΑΣΟΚ μετά το '81, ενώ έκανε λόγο για ανεπάγγελτους και αργόμισθους υπαλλήλους ενός χρεοκοπημένου κόμματος.

Να σημειωθεί ότι, ενόψει των διαδικασιών ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, καταγράφεται έντονη κινητικότητα, καθώς στις 6 Ιουλίου αναμένεται η δημιουργία κίνησης πολιτών, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον πρώην υπουργό Ηλία Μόσιαλο, ενώ την παραμονή, 5 Ιουλίου, αναμένεται και μία συνέλευση του λεγόμενου Π80 (στελέχη ΠΑΣΟΚ από δεκαετία 80), στην οποία θα δώσει το παρόν ο Γιάννης Ραγκούσης.
ert.gr

Σχόλια