Οι μισθοί μειώνονται και θα μειωθούν παραπέρα..αλλά εσείς μακάκες ψηφίστε μας..

Δείτε ποιοι ζητούν την ψήφο μας... 
Προσέξτε τι μας λένε, οι υποστηρικτές και λάτρεις του μνημονίου, με απόλυτο κυνισμό και χωρίς ίχνος ντροπής..
Κουτρουμάνης  : "Οι μισθοί μειώνονται και θα μειωθούν σε ορισμένες περιπτώσεις παραπέρα ..."
Δείτε προσεκτικά το βίντεο και σκεφτείτε καλά πριν ψηφίσετε...


Σχόλια

  1. Αυτοί τουλάχιστον, έστω και καθυστερημένα, λένε την αλήθεια. Κάποιοι άλλοι, που θέλουν να λέγονται ανεξάρτητοι, το μόνο που λένε είναι ΟΧΙ σε΄όλα και ΔΕΝ προτείνουν απολύτως τίποτα για την έξοδο από τη κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκδοροσφαγεύςΣάβ Απρ 07, 03:50:00 μ.μ. 2012

      Τελικά, υπάρχουν και πρόβατα που χαίρονται που έρχεται το Πάσχα.

      Διαγραφή
  2. Τα πρόβατα (όλοι εσείς δηλαδή "ο κοσμάκης") όταν θα πάνε στην κάλπη θα ψηφίσουν πάλι τα ίδια. Θα ψηφίσουν με τρικυμία εν κρανίω με την συντηρητική τους άποψη τα ίδια και τα ίδια και θα συνεχίσουν να δίνουν πάτημα στα δύο κόμματα που σχεδόν 40 χρόνια τώρα καταστρέφουν μεθοδικά και ανελέητα την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Σαν να διακατέχεται ένας λαός από το σύνδρομο της Στοκχόλμης (http://pantziaras.blogspot.com/2006/06/blog-post_12.html δείτε στον σύνδεσμο ανάλυση του όρου) και να δείχνει συμπάθεια σε όλους αυτούς που με βάναυσο τρόπο λεηλάτησαν αγαθά, ηθικές αξίες, νόμους, άρθρα του Συντάγματος.
    ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία την επομένη των εκλογών θα κατέβουν με κοινό κομματικό σχήμα που θα ονομάζεται ΜΑΝΤΡΙ. Ο πρόεδρος του θα ονομάζεται ΤΣΟΠΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ τέως πρόβατο, που δεν είσαι κοσμάκης, τι προτείνεις να ρίξουμε στη κάλπη ?

      Διαγραφή
  3. Το τι θα ψηφίσει ο καθένας αποτελεί προσωπική του επιλογή. Είναι αναμενόμενο όμως ότι τα προβατάκια θα ψηφίσουν τον ίδιο τσοπάνη που τόσα χρόνια παρόλο που τα στέλνει στο θυσιαστήριο τα αγαπάει κατά βάθος και τα χαϊδεύει. Όλοι εμείς - εσείς.. ο κοσμάκης δηλαδή που καθημερινά ψάχνει το ευρώ στις τσέπες του για να πληρώσει τα φάρμακα του, τα φροντιστήρια των παιδιών του, το πασχαλινό τραπέζι κι ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις και που δεν σταμάτησε να δουλεύει τόσα χρόνια ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ κατά πως φαίνεται ότι ψήφιζε ο πατέρας του κι ο παππούς του. Είναι είστε είμαστε δυστυχώς μη σκεπτόμενα όντα. ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Γιατί κατά βάθος δεν πιστεύει κανείς ότι η δύναμη του λαού είναι ΜΟΝΟΝ η ψήφος του. Αυτό μας δίδαξε η ιστορία μας. Αυτό μας δίδαξαν οι αγώνες των προγόνων μας. Σωστή απάντηση στο τι πρέπει να ψηφίσουμε δεν υπάρχει. Το σωστό είναι υποκειμενικό. Αλλά δεν δέχομαι ότι τα πρόβατα έχουν νοημοσύνη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ τις τοποθετήσεις των κομμάτων, τις κοινοβουλευτικές ομιλίες των εκπροσώπων τους ή και τις εξοκοινοβουλευτικές ομιλίες τους και κρίνετε τις. Αλλιώς θα επιβεβαιώσετε το πόσο ΠΡΟΒΑΤΑ είστε και θα γίνει τρελό γλέντι όταν θα σας σφάζουν και θα σας τρώνε ένα ένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.