Οι υποστηρικτές εκτός Ν.Δ.και οι κατήγοροι εντός...(βίντεο)

Βουλή 6 Μάι 2010, συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη-μέλη της Ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Δείτε ένα απόσπασμα της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη και την αντίδραση του Δ. Σταμάτη...




Το αποτέλεσμα...
Ο κ. Σταμάτης που αντέδρασε, φώναξε και στήριξε τόσο το κόμμα όσο και τον Αντώνη Σαμαρά, βρέθηκε εκτός Ν.Δ, ενώ ο Άδωνις εντός....
Οι υποστηρικτές εκτός Ν.Δ. και κατήγοροι εντός...

Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια Αντώνη, εκσυγχρονίζεσαι με τον Μάκη
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/11/12/makis-voridis-synedrio-lepen/2003-04-19-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-05-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BD/
    αντε συνεργάσου τώρα και με τη χρυσή αυγή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.