Τα δώσαμε κοψοχρονιάς και δεν μας νοιάζει σε ποιον !!!!

Ανακοινώθηκε τελικά από το ΥΠΟΙΚ η τιμή πώλησης ων Airbus.
Τα ξεπουλήσαμε για 40,4 εκατ. , όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει από 31 Δεκ.2011 ΕΔΩ .
" Πλειοδότης ανακηρύχθηκε τον Αύγουστο του 2011 η Apollo Aviation Group, η οποία και προσέφερε το μεγαλύτερο τίμημα (40,4 εκατ. δολάρια) μεταξύ των εταιριών που συμμετείχαν στην τελική φάση της διαδικασίας. Οι άλλες τρεις εταιρείες που συμμετείχαν στην τελική φάση της διαδικασίας ήταν η AerSale Inc. (35 εκατ. δολάρια), η AAR Corp. (33,6 εκατ. δολάρια) και η Universal Asset Management Inc. (24,04 εκατ. δολάρια).
Επισημαίνεται επίσης ότι κάποιες εταιρίες εξέφρασαν ενδιαφέρον για τα αεροσκάφη ατύπως και εκτός του πλαισίου της διαγωνιστικής διαδικασίας, συνεπώς δεν μπορούσαν να ληφθούν υπόψη σύμφωνα με τον νόμο.  "
Αξιοπερίεργο είναι  αυτό που γράφει στην τελευταία παράγραφο η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ. Στην ουσία μας λέει δεν μας νοιάζει σε ποιόν τα πουλήσαμε....
"Τέλος, επισημαίνεται ότι θέματα που σχετίζονται με τους μετόχους ή ιδιοκτήτες της πλειοδότριας εταιρίας δεν αφορούν τη διαγωνιστική διαδικασία ούτε εξετάστηκαν κατά τη διάρκειά της αφού δεν συνδέονται με τους όρους και τα κριτήριά της."
Ολόκληρη η ανακοίνωση ΕΔΩ

Σχόλια