Νοε. 2021 : Ψεκασμένος πρόεδρος τουρκικής διαστημικής υπηρεσίας εξηγεί τη "θεωρία τεχνητού σεισμού" από δορυφόρους...(βίντεο)


Οι ισχυρισμοί του Hüseyin Yıldırım, ο οποίος διορίστηκε επικεφαλής της Τουρκικής Διαστημικής Υπηρεσίας από τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Αυγ. 2019, σε ομιλία του τα προηγούμενα χρόνια, άρχισαν να κυκλοφορούν ξανά στα social media μετά τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου. 

Στην ομιλία του ο Γιλντιρίμ τον Νοε. 2021, αναφέρει ένα όπλο και υποστηρίζει ότι «μπορεί να δημιουργηθεί σεισμός μεγέθους 7-8 με μια ράβδο τιτανίου 10 μέτρων». 

Ο Γιλντιρίμ λέει ότι οι ράβδοι τιτανίου εκτοξεύτηκαν από δορυφόρους στη γη, έφτασαν μέχρι και 5 χιλιόμετρα κάτω από το έδαφος και προκάλεσαν σεισμό. 

Ο Γιλντιρίμ είπε ακριβώς: «Υπάρχουν στρατιωτικοί δορυφόροι που μπορούν να στείλουν ράβδους 10 μέτρων, από κράμα τιτανίου από το διάστημα στη γη σε οποιονδήποτε στόχο! Οι ράβδοι αυτές εισχωρούν σε βάθος 5 χιλιομέτρων στο έδαφος, δημιουργώντας σεισμό μεγέθους 7-8 Ρίχτερ. Δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός τους».

 

Σχόλια