Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Ευχαριστούμε, αλλά μόνον ο Τίμιος Σταυρός "χωράει" στην Ελληνική σημαία ....τίποτ' άλλο !

Καλημέρα! Το Ισραήλ στην Ελλάδα σας εύχεται Χρόνια Πολλά για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. 
 
Να είστε όλοι καλά!
 
Good morning! Israel in Greece wishes you for the today's celebration of March 25th...
Τα πιο πάνω καθώς και η φωτογραφία αριστερά, είναι ανηρτημένα...σε σελίδα του Facebook...Ισραήλ στην Ελλάδα | Israel in Greece
 
Και για να μην ξεχνάμε...

Σημαία της Ελλάδας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
                   
    
Η εθνική σημαία της Ελλάδας περιέχει εννέα ισοπαχείς, οριζόντιες και εναλλασσόμενες λευκές και κυανές παράλληλες λωρίδες. Μέσα σε ένα κυανό τετράγωνο στο πάνω προσίστιο μέρος, υπάρχει ένας λευκός σταυρός. Οι εννέα λωρίδες αντιστοιχούν σε κάθε γράμμα ξεχωριστά, από τη λέξη "ελευθερία". Επίσης είναι τόσες όσες και οι συλλαβές του "Ελευθερία ή Θάνατος". Ο σταυρός συμβολίζει το επίσημο θρήσκευμα της χώρας, τον χριστιανισμό, και κατά άλλους, είναι πανάρχαιο σύμβολο του δυισμου και συμβολίζει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης
 

1 σχόλιο:

  1. Babis, από ότι βλέπω σιγά - σιγά μας αποκαλύπτεσαι. Tώρα φανέρωσες και τα αισθηματά σου κατά των εβραίων. Mπράβο, η ΧΑ θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.