Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Ο κ. Κέλλας που ήταν στις 2 Ιαν.2012 ;;;

Πέμπτη 10 Ιαν.2013... Βουλή..συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις». 
Στο βήμα είναι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κ. Γιώργος Νταβρής. Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του ο κ. Νταβρής αναφέρει:
"....Και όταν ακούω τους συμπολίτες μου, όταν γυρίζω στις φτωχογειτονιές, ξέρω ότι η χώρα εκλάπη. Εκλάπη από τους τύπους
που είναι στη λίστα Λαγκάρντ και στις άλλες λίστες. 
Και οι κύριοι, όπως ο κ. Βενιζέλος, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, όπως και ο κ. Παπανδρέου που δεν ξέρει τίποτα! Και ο κ. Σαμαράς… 
Σε αυτό το σημείο πετάγεται ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ κ. Χρήστος Κέλλας..
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ: Ο κ. Καμμένος πού ήταν; 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ: Ήταν εκεί που είστε και εσείς. 
Ο κ. Καμμένος τα καταγγέλλει. 
Y.Γ
Μάλλον θα ξέχασε ο κ. Κέλλας....
Όπως ρώτησε ο κ. Κέλλας " Ο κ. Καμμένος πού ήταν; "...
έτσι θα ρωτήσουμε και εμείς...
"Ο κ. Κέλλας που ήταν στις 2 Ιαν.2012 ;;;"
Αν δεν θυμάται να του το θυμίσουμε εμείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.