Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

TO ΧΩΝΙ : Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα να κάνουμε συλλογική αγωγή στη ΔΕΗ...

είναι άνευ προηγουμένου!

Το ΧΩΝΙ δεν είναι εδώ μόνο για να αποκαλύπτει την αλήθεια που σας κρύβουν, να ξεσκεπάζει τις κλεψιές τους, να τους τα χώνει. Παίρνουμε Το ΧΩΝΙ και περνάμε στην αντεπίθεση!
Μας κλέβεις, ΔΕΗ; Μας κλέβεις, κυβέρνηση; Θα πληρώσεις!
  1. Πάρτε ΤΩΡΑ στα χέρια σας το λογαριασμό του ηλεκτρικού!
  2. Διαβάστε Στο ΧΩΝΙ πώς σας κλέβουν.
  3. Βγάλτε φωτοτυπία το λογαριασμό σας
    και στείλτε τον Στο ΧΩΝΙ, Ι. Μεταξά 33, 19002 Παιανία, ή στο mail info@toxwni.gr, ή στο fax 210-66.40.178.
  4. Θα υπολογίσουμε πόσο σας έκλεψαν, θα μαζέψουμε τους λογαριασμούς και θα καταθέσουμε συλλογική αγωγή στη ΔΕΗ! Περνάμε στην αντεπίθεση!
Θέλετε διευκρινίσεις; Εχετε κι άλλες καταγγελίες για το πώς μας κλέβει η ΔΕΗ; Στείλε μας mail στο info@toxwni.gr, πάρτε μας τηλέφωνο στο 210-66.40.185 (ζητήστε τη Δήμητρα, από 11πμ έως 6μμ)!
H ΔΕΗ μας κλέβει με τρεις τρόπους. Το ΧΩΝΙ και οι αναγνώστες της θα της αλλάξουμε τα φώτα. Ολοι μαζί είμαστε δυνατοί!

Μην χάσετε Το ΧΩΝΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.