Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Ο Σαμαράς θα σκοτώσει τον δράκο...

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι παραμύθια μας πουλάνε...

Δείτε τι μεθοδεύουν και τι διαδίδουν οι διάφοροι παπαγάλοι...
Ότι δήθεν ο Σαμαράς θα πάει την Τρίτη στις Βρυξέλλες και θα τους πει:
Εγώ έκανα αυτό που μου είπατε και
ή θα δώσετε τα λεφτά ή δεν ξέρω εγώ τι θα γίνει...
Θα διεκδικήσει λένε όλη τη δόση και κάτι παραπάνω, απ τις δόσεις που δεν πήραμε....(προσέξτε το αυτό που ούτε πήραμε...αλλά ούτε πτωχεύσαμε τελικά) 
Αλλά δε φτάνουν όλα αυτά τα παραμύθια θα τους πει, σύμφωνα με πληροφορίες του Αυτιά, ο Σαμαράς ...
Ως εδώ...

Έπρεπε να ψηφίσουμε τα μέτρα για να παραμείνουμε στο ευρώ...να μην χρεοκοπήσουμε...
Αφου τα ψηφίσαμε και με δεδομένο ότι: κανέναν δεν συμφέρει, κανείς δεν θέλει και δεν μπορεί να μας πετάξει έξω, ούτε τις παλιές δόσεις δεν έχουμε πάρει..κανείς δεν μας εγγυάται ότι θα πάρουμε και αυτή, κατά έναν περίεργο τρόπο δεν χρεοκοπήσαμε και από ότι φαίνεται αυτό δεν θα συμβεί ούτε στις 15 Νοεμβρίου.
Τελειώσανε οι φωτοβολίδες και τα φούμαρα που μας τσαμπουνάγανε και ανακαλύψανε καινούργιο παραμύθι που λέει ότι, ο Σαμαράς θα σκοτώσει τον δράκο και θα τους τρίξει τα δόντια ζητώντας την δόση, γιατί αλλιώς ... 
Έως εδώ κ.Αυτιά...
Έλεος ΟΧΙ άλλο κάρβουνο

Υ.Γ 
Δείτε τον Άδωνι στην εικόνα να διαβάζει τα σκονάκια του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.