Νέα Γενική Συνέλευση ΕΣΜΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι
σας ενημερώνουμε πως το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΔΑΙΔΑΛΟΣ* του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του συλλόγου, με σκοπό να συζητηθούν και να εγκριθούν σημαντικά θέματα, αλλά και να διεξαχθούν Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το Άρθρο 26 του Καταστατικού, καθόσον κατά την τελευταία Τακτική Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την 4/3/2012 δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός μελών.

Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις του εκλέγεσθαι και επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους είτε στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, είτε ως μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα πρέπει να αποστείλουν το αίτημά τους εγγράφως τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν τη διεγαγωγή των Αρχαιρεσιών, σύμφωνα με το Άρθρο 27 του καταστατικού, ήτοι μέχρι την 22/11/2012 επικοινωνώντας με το Γενικό Γραμματέα του συλλόγου, κο Νικόλαο Μπόσινα είτε μέσω e-mail (gen.grammateas@esma.gr) είτε τηλεφωνικώς στο 6983522190.
Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 10:00 και εκτιμάται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14:00.
Το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης έχει ως εξής:

10:00 Πέρας Προσέλευσης
10:00 – 12:00 Διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης
  • Απολογισμός / Πεπραγμένα ΔΣ
  • Αναθεώρηση Καταστατικού
  • Μετακόμιση συλλόγου
  • Συνδρομές μελών
12:00 – 12:15 Coffee Break
12:15 – 14:00 Διενέργεια Αρχαιρεσιών
  • Υποβολή / Παρουσίαση Υποψηφιοτήτων
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  • Ψηφοφορία για την Ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής
14:00 Πέρας Γενικής Συνέλευσης

* Η αίθουσα εκδηλώσεων ΔΑΙΔΑΛΟΣ βρίσκεται στην οδό Ρεθύμνου 1Α μεταξύ του Άλσους του Πεδίου του Άρεος και του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας, απέναντι από το κεντρικό κτίριο του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου.


http://www.esma.gr/?p=1304

Σχόλια

  1. Για όσους θέλουν να δούν το προτεινόμενο νέο καταστατικό μπορούν να το βρούν στο
    https://www.box.com/s/jso4hfpxkygn9o2o7vm3
    Όσοι θέλουν να το σχολιάσουν μπορούν να το κάνουν στο
    http://www.esma.gr/?p=1243 και
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/09/blog-post_2169.html?commentPage=7

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.