Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Μόλις μια εβδομάδα πριν τις εκλογές...(βίντεο)

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης περιοδείας του σε Κορινθία, Αχαΐα και Ηλεία, επισκέφθηκε την πρωτεύουσα του νομού Κορινθίας και πραγματοποίησε συνάντηση – συζήτηση με τους παραγωγικούς φορείς του Νομού στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Η συζήτηση διήρκησε περισσότερο από μια ώρα και αναλύθηκαν προτάσεις, προβληματισμοί αλλά κυρίως δράσεις διεξόδου από τη μεγάλη κρίση που διέρχεται ο τόπος. 
Εξερχόμενος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, ο κ. Α. Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση
«Η έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας με ανάπτυξη, όχι άλλοι φόροι, όχι άλλες μειώσεις μισθών. Και σημαίνει στηρίγματα, μέσα από τα οποία μπορούμε να πετύχουμε επενδύσεις για τον τόπο και σταθερότητα για την Ελλάδα, όπως είναι το ευρώ και όπως είναι οι συμμαχίες μας.


 

Όλα αυτά που είδατε και ακούσατε ειπώθηκαν μόλις μια εβδομάδα πριν τις εκλογές...
Θα ξαναπάς κ. Σαμαρά στην Κόρινθο..;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.