Στις επικείμενες εκλογές, οι Έλληνες έχουμε 3 επιλογές

Στις επικείμενες εκλογές, οι Έλληνες έχουμε 3 επιλογές:
Επιλογή 1η: Ανεξάρτητους Έλληνες για να υλοποιήσουν την Εθνική Αντιπρόταση.
Επιλογή 2η: Κόμματα διαμαρτυρίας που έχουν κάποιες γενικές θέσεις αλλά όχι κυβερνητική πρόταση.
Επιλογή 3η: Κόμματα που έχουν δεσμευτεί ενυπόγραφα ότι θα υλοποιήσουν το Μνημόνιο, ήτοι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. 
Το εκλογικό σώμα δεν βρίσκεται σε σύγχυση, όπως υποστηρίζουν οι θιασώτες του Μνημονίου και της ακυβερνησίας: αποφασίζει τη μετάβαση. 
Χρειάζεται συγκεκριμένο σχέδιο, όχι αερολογίες.
Το κυβερνητικό πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γράφτηκε, συμπληρώθηκε με τις προτάσεις της διαβούλευσης και έχει ως κύριο στόχο: να απαντήσει στην εθνική ανάγκη ύπαρξης ρεαλιστικού, συγκροτημένου, δομημένου τρόπου μετάβασης σε ένα υγιές και βιώσιμο μέλλον για τον Ελληνισμό.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια

  1. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε σταθερότητα ή λαικισμό βασισμένο σε αντιμνημονιακές κραυγές.
    Και ρωτώ ποιο είναι το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων για έξοδο από τη κρίση ? Το άνοιγμα ξερονησιών για εκτόπιση ποινικών ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκεπάσου και όνειρα γλυκά.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΡΟΔΩΤΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΚΟΜΑΝΕΤΣΗΣ

      Διαγραφή
  2. Κατέβασέ το και διάβασέ το από το site των Ανεξάτητων ως οφείλεις σαν υπεύθυνος πολίτης. Εκτός από το παραπάνω μέτρο, που δεν αφορά μέτρα για την έξοδο από την κρίση παρεπιμπτόντως, έχει συγκεκριμένες θέσεις.
    Εφ' όσον συνεχίζεις να αναριωτιέσαι σε λάθος ιστοχώρο, όταν το βρεις δώσε και το link να το βλέπουν και άλλοι που αναριωτούνται σε λάθος site και δεν επισκέπτονται αυτό στο οποίο θα βρουν την απάντηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.