Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Στην Δανία του Βορρά «Όλοι απέναντι στους νόμους είναι ίσοι» ..

ενώ στο «μοντέλο» της ΔΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ είναι ΚΟΥΛΟΥΡΗΔΕΣ και άνισοι και παράνομοι....
Γράφει ο Smith
Aκολουθεί μετάφραση άρθρου  "Transportminister fik fartbøde" εφημερίδας στην Δανία.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Μεταφορών πήρε κλήση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας
Καλεί του Δανούς να μην τρέχουν και να οδηγούν σωστά, ενώ αυτό τρέχει και οδηγεί όπως θελει.

Ο Henrik Dam Kristensen, ευρωβουλευτής, του Σοσιαλιστικού Κόμματος της ΔΑΝΙΑΣ, στο αυτοκίνητό του. (Φωτογραφία: Martin Dam Kristensen)
Του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Henrik Dam Kristensen (S) του «ψαλίδησαν» την άδεια οδήγησης.
Λίγες ημέρες μετά που διορίστηκε Υπουργός Μεταφορών τον Οκτώβριο 2011 δεν είχε λάβει υπόψη μια «παγίδα» ελέγχου ορίου ταχύτητας στο δρόμο ενώ ήταν καθοδόν για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα στο Vejle.
Η ποινή ήταν να πληρώσει πρόστιμο 1.500 DKK (200 ΕΥΡΩ) για μόλις 10ΚΜ υπέρβαση του ορίου ταχύτητας σ 'ένα δρόμο όπου το όριο ταχύτητας είχε μειωθεί λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.
Σύμφωνα με τον ίδιο, έκανε την κίνηση αυτή για να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε αργά. εξηγεί ο Henrik Dam Kristensen.
Επιβεβαιώνει - Έχω πάρει πραγματικά ένα πρόστιμο για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, όπως είχα ανακαλύψει πριν από τρεις μήνες. Αλλά όπως όλοι οι άλλοι, έτσι και εγώ μπορώ να πάρω και εγώ κλήση, δήλωσε ο Henrik Dam Kristensen σε μια μεγάλη συνέντευξη στην ΒΤ το Σάββατο..
Εξάλλου δεν είναι το πρώτο πρόστιμο, Παραδέχεται ότι δεν είναι η πρώτη του φορά που το δίνετε κλήση.
- Έχω ταξιδέψει αρκετά χιλιόμετρα στη ζωή μου και έχω αρκετά πρόστιμα για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και παράνομη στάθμευση. Δεν ξέρω αν έχω τρεις ή πέντε περιπτώσεις για πρόστιμα υπερβολικής ταχύτητας. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός για να μην πω κάτι λάθος, αλλά δεν είναι ούτε 50 ή 100 πρόστιμα και σε κάθε περίπτωση είναι λιγότερες από 10, δήλωσε ο Henrik Dam Kristensen Υπουργός Μεταφορών, ο οποίος ήταν επίσης υπουργός επί επτά χρόνια υπό του Σοσιαλιστή Πρωθυπουργού Poul Nyrup Rasmussen, στη δεκαετία του 1990.
Στη συνέντευξη, δήλωσε ο Henrik Dam Kristensen, πρέπει να προσέχουμε ο ένας τον άλλο στους δρόμους έτσι μπορούμε να μειώσουμε τον αριθμό των θυμάτων.
Προσέξτε ο ένας τον άλλο άλλο
- Πρέπει να διατηρήσουμε τη συζήτηση παροτρύνοντας τους Δανούς ότι θα πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους στην οδική συμπεριφορά τους. Και δεν ταιριάζουμε μεταξύ τους όταν κάνουμε μια επικίνδυνη προσπέραση. Τότε θα μπορεί να αποβεί μοιραία, δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών Henrik Dam Kristensen.
Όπως ανέφερε ένας άλλος ο πρώην υπουργός Μεταφορών πάλι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ο Buksti (S), το 2003 πιάστηκε να τρέχει με 173 χλμ/ώρα σε εθνική οδό, και παρετήθηκε από μόνος καθότι ήταν και ο αντιπρόεδρος της επιτροπής ασφάλειας της κυκλοφορίας. Όπως και ο ηγέτης των Φιλελευθέρων, για την ίδια επιτροπή, ο Karsten Nonbo, το 2008 του οποίου του επιβλήθηκε πρόστιμο για υπέρβαση ορίου ταχύτητας με μόλις 18 χιλιομέτρων την ωρα, και επέλεξε να παραιτηθεί του αξιώματος και να είναι σε απλή συνεννόηση με την ηγεσία του κόμματος του.-
Υ.Γ
ΟΥΑΟΥ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΙΞΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.