Ελ Ντοράντο γίναμε...

Η Καναδική εταιρεία "Ελ Ντοράντο" αγοράζει τον Ελληνικό χρυσό...
Γράφαμε τον Φεβρουάριο του 2011 Χρυσός υπάρχει..αλλά ποιος θα τον πάρει;;
Στις 8 Δεκ.2011 και στο πλαίσιο της παρουσίασης του νομοσχεδίου ο υπουργός Υποδομών αναφέρθηκε και στην συνάντηση που είχε με τον Καναδό πρέσβη. Ο κ. Βορίδης τάχθηκε υπέρ της επένδυσης καναδικής εταιρίας εξόρυξης χρυσού στη Θράκη, τονίζοντας ότι «πρέπει να στηριχτούν ενέργειες για την ανάπτυξη της Ελλάδας».
Διαβάστε τώρα τι έγινε χθες...


H Kαναδική εταιρεία Eldorado Gold Corp, δήλωσε χθες ότι συμφώνησε να εξαγοράσει τους μικρότερους ανταγωνιστές European Goldfields Ltd C για περίπου 2.5 δις $ ( 2,4 δις ευρώ), σε μια κίνηση με στόχο την επέκταση των βασικών στοιχείων του ενεργητικού της στην Ελλάδα και την Τουρκία.
Η συμφωνία ενισχύει τη σειρά των εργασιών της Eldorado και θα δημιουργήσει μια χαμηλού κόστους εταιρεία εξόρυξης χρυσού με σημαντική ρευστότητα και την οικονομική ενίσχυση αναγκαία για τη χρηματοδότηση των αναπτυξιακών έργων της.
“Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που έχουμε φθάσει σε αυτή την αμοιβαία επωφελή συναλλαγή” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Eldorado, Paul Wright. "Η ενσωμάτωση της επιχείρησης European Goldfields” με την δική μας, θα συνδράμει στην Eldorado με την κυρίαρχη επιχείρηση εξόρυξης χρυσού στην περιοχή του Αιγαίου. "
Υ.Γ
Για όποιους έχουν απορία..
Σύμφωνα με την ανακοίνωση τύπου της European Goldfields, σαφώς και θα είναι συνεργάτης με τον νέο ιδιοκτήτη (Eldorado) η γνωστή κατασκευαστική εταιρεία "ΑΚΤΩΡ"
Σχετικά με το Ελ Ντοράντο....
Θυμίζουμε ότι πολλοί Ισπανοί αποικιοκράτες και αργότερα εξερευνητές από όλον τον κόσμο προσπάθησαν να βρουν το Ελ Ντοράντο ή αλλιώς Χαμένη Πόλη του Ζ, τη μυθική Χαμένη Πόλη του Χρυσού, που πίστευαν πως κρύβει αμύθητους θησαυρούς των αυτοκρατοριών των Ίνκας και των Αζτέκων..

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.