Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Πρωτοφανής κινητικότητα των Ρωσικών “διπλωματικών” υπηρεσιών…

Παρά το ότι η Ρωσική πρεσβεία είχε βάλει στον πάγο την Ελλάδα ακόμα και με την τοποθέτηση "ψυχρού" προσωπικού, τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μία "σάρωση" σε ΜΜΕ και διαδίκτυο.
Μεγάλος όγκος πληροφορίας φεύγει στο εξωτερικό κυρίως για το θέμα κάλυψης των γελοίων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Ρωσία αλλά και για το θέμα του Εφραίμ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες
οι Ρώσοι έχουν αποφασίσει δυναμική παρέμβαση στα Ελληνικά μέσα. Δεν εννοούμε βέβαια να κεράσουν χαπάκια παχύσαρκους βαρώνους και δημοσιογραφικά απόβλητα. Μιλάμε για ευθεία εμφάνιση με προπομπό
πιθανότατα
ραδιοφωνικό σταθμό μεγάλου Ρωσικού δικτύου.
Ενδιαφέρουσες εξελίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.