Καταγγελία για ξέπλυμα Ρωσικού μαύρου χρήματος προερχόμενου από ναρκωτικά στο Βατοπέδι.

Για να μην θεωρηθεί ότι μεροληπτούμε υπέρ του Εφραίμ ή της μονής, παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία από την δημοσιογραφική σελίδα "Fimotro", σύμφωνα με την οποία στην ΙΜ Βατοπεδίου γίνεται ξέπλυμα μαύρου χρήματος και χρήματος προερχομένου από εμπόριο ναρκωτικών, από Ρώσους. Η καταγγελία κρίνεται σοβαρή αφού ενδυναμώνεται -πάντα σύμφωνα με την ιστοσελίδα- από διαρροές ανωτάτων δικαστικών, με την υποστήριξη ενός επίσης έγκριτου λειτουργού της δικαιοσύνης, του κυρίου Χαράλαμπου Αθανασίου.
Δεν υιοθετούμε σε καμμία περίπτωση αυτές τις καταγγελίες, τις παραθέτουμε όμως επειδή
κατηγορηθήκαμε για μεροληψία υπέρ της μονής στην υπόθεση, για να υπάρχει και ο αντίλογος. Η αναφορά του ονόματος ενός έγκριτου λειτουργού της δικαιοσύνης, του κυρίου Αθανασίου, μας υποχρεώνει να δώσουμε βαρύτητα. Θα πρέπει να επιληφθεί και η Ρώσικη πλευρά και να την ερευνήσει, ακριβώς επειδή ο πρόεδρος Πούτιν σχετίζεται άμεσα με την μονή και οι καταγγελίες είναι σοβαρότατες.

(Εδώ δεν εξυπηρετούνται συμφέροντα, ακούγονται όλες οι απόψεις. Είτε μας αρέσουν είτε όχι. Οι τελικλές κρίσεις είναι των αναγνωστών. Αυτό σε απάντηση του αναγνώστη που μας την έστειλε εγκαλώντας μας ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα και την αποκρύπτουμε).

Σχόλια

  1. ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝ΄ΑΥΤΕΣ; ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ FIMOTRO; ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.