Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Πλήθος κόσμου στην Βηθλεέμ

Σε κλίμα κατάνυξης και με περίσσεια ευλάβεια συρρέουν χιλιάδες πιστοί στη Βηθλέεμ, τη γενέτειρα του Θεανθρώπου για την Άγια Νύχτα.
Την μικρή πόλη της Δυτικής Όχθης επισκέφθηκαν πάνω από 90.000 επισκέπτες που θα
παρακολουθήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις και θα επισκεφθούν το ναό της Γέννησης για να προσκυνήσουν το σημείο όπου πιστεύεται ότι γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός.
Πρώτοι σε προέλευση οι Ρώσοι και πολίτες χωρών της πρώην ΕΣΣΔ, ενώ συνολικά το τελευταίο 12μηνο έχουν επισκεφθεί τη γενέτειρα του Χριστού πάνω από 2 εκ. πιστοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.