Φταίει η Ν.Δ και τα μπλόγκ !!!

Απίστευτα τα όσα είπε χθες στην Βουλή ο υπουργός Άμυνας, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των αποστράτων έξω απ το Πεντάγωνο.
Και τι δεν είπε...Μίλησε για δημοκρατικές εκτροπές που θα παταχθούν και έκανε έκκληση στην Ν.Δ (στον τομέα άμυνας), να ζητήσουν να αποχωρήσουν οι συγκεντρωμένοι στο προαύλιο !!!
Σαν να μην έφτανε αυτό ο κ. Μπεγλίτης στράφηκε και στα μπλογκ, για τα οποία είπε:

"Τον τελευταίο καιρό, κυρία Πρόεδρε και κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ανθίζει στα blogs και στο Διαδίκτυο μια τουλάχιστον αντιδημοκρατική συμπεριφορά από διάφορες, λεγόμενες, ενώσεις και οργανώσεις αποστράτων."
Διαβάστε τα σχετικά αποσπάσματα
Θέλω να πω το εξής ενώπιον της Εθνικής Αντιπροσωπείας: τέτοιοι τραμπουκισμοί, τέτοιες αντιδημοκρατικές πρακτικές, τέτοιες συμπεριφορές δημοκρατικής εκτροπής θα παταχθούν, από όπου κι αν προέρχονται.
Είμαι απόλυτα σοβαρός σ’ αυτό το μήνυμα που στέλνω τώρα. Ζητώ από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας και, κυρίως, ζητώ από την Αξιωματική Αντιπολίτευση και τον κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο να έλθουν άμεσα σε επαφή με τους δικούς τους υπευθύνους του Τομέα Άμυνας και να ζητήσουν να αποχωρήσουν οι απόστρατοι από το προαύλιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Τον τελευταίο καιρό, κυρία Πρόεδρε και κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ανθίζει στα blogs και στο Διαδίκτυο μια τουλάχιστον αντιδημοκρατική συμπεριφορά από διάφορες, λεγόμενες, ενώσεις και οργανώσεις αποστράτων. Πρόκειται, πραγματικά, για ένα λυπηρό φαινόμενο. Αντιστρατεύονται με τους πιο χυδαίους τρόπους τη δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση της χώρας, υβρίζουν την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, υβρίζουν το πολιτικό σύστημα της χώρας. Αυτοί θα παταχθούν από τη Δικαιοσύνη και έχουμε ζητήσει από τον εισαγγελέα να παρέμβει άμεσα.
Ζητώ, λοιπόν –και τελειώνω εδώ- από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να τοποθετηθούν και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, επειδή κατά καιρούς και κατά συρροή αγκαλιάζει κάθε αίτημα των αποστράτων, να τους μαζέψει, μέσω του Τομέα Άμυνας.

Σχόλια

  1. Της κακιάς ()0^ής της φταίνε οι τρίχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. ΥΕΘΑ,αμφιβάλω αν έχει κάποια στοιχειώδη σχέση
    με το αντικείμενο που του ''έλαχε'' να υπηρετεί.
    Αν,ζούσε ,έστω ένα χρόνο από αυτά που ζούνε οι αξιωματικοί στην εκτέλεση της ''υπηρεσίας'' τους,θα είχε παραιτηθεί ή λιποτακτήσει...
    Η μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στην Πατρίδα είναι η''παραίτησή΄΄του...δεν είμαι ΄΄τραμπούκος΄΄,εκτός αν''εξ ομοίων,κρίνει τ'αλλότρια''...''Τραμπούκος από Βόλο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας περιμένει...
    http://www.youtube.com/watch?v=r6UvXnOO1u4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φταίει η Ν.Δ και τα μπλόγκ !!!


    Και ο κακός σου ο φλάρος ΞΕΠΟΥΛΗΤΑ .

    Τι θαρρείς ωρέ ότι οι Έλληνες ένστολοι είναι πισωγλέντηδες μαμάκηδες και θα σταυρώσουν τα χέρια τους και θα καθίσουν να σε ακούσουν να παπαρολογείς;

    Άντε ρε από εδώ κάνε βόλτες να δεις αν ερχόμαστε.

    Και αν δεν μπορείς έλα να μας τα κουνήσεις.

    Και όπως έλεγε και ο Στρατηγός Καραϊσκάκης

    << έτσι να τα γράψεις έτσι να τα πεις . Άμα γυρίσω θα τους γαμήσω άμα σκοτωθώ θα μου κλάσουν τον μπούτσον και άμα αργήσω πές τους και αυτό τα αρχίδια μου τα δυό .

    Έτσι να τα γράψεις έτσι να τα πεις . >> Καραϊσκάκης ζεβνταλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.