Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ αποκαλύπτει το λόγο που η Sara-Peilin παρέμεινε στο Υπουργείο Παιδείας!

Κι εμείς λέγαμε γιατί την άφησε αφού όλα είναι στο ...ΜΗΔΕΝ; Ιδού ο Άρης αποκαλύπτει:
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
           «Χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να διαψεύσει τον εαυτό της  η Υπουργός  Παιδείας κα. Διαμαντοπούλου και ενόψει του ανασχηματισμού να περάσει από το “Πρώτα η πατρίδα και μετά το κόμμα”, στο “Πρώτα το κόμμα και μετά όλα τα άλλα”. Στο βωμό του άκρατου κομματισμού και μπροστά στα αδιέξοδα της κυβέρνησης, ενέπλεξε την κομματική προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ ακόμη και στα επίσημα κείμενα του Υπουργείου Παιδείας.
            Ειδικότερα, στην πρώτη κιόλας σελίδα του βιβλίου για το Πρόγραμμα “Μείζονος Επιμόρφωσης των Εκπαιδευτικών” που χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκά Κονδύλια του ΕΣΠΑ και  διανεμήθηκε στο σύνολο των εκπαιδευτικών, γράφτηκε, ξεπερνώντας τα όρια της κομματικής προπαγάνδας και αλαζονείας, ότι η “Δημόσια Δωρεάν και υψηλής ποιότητας παιδεία για όλους, αποτελεί κεντρική προγραμματική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ…”. Δυστυχώς η αναξιοπιστία και οι πρακτικές της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ παραπαίουν στο παρελθόν.
            Η δωρεάν δημόσια παιδεία είναι εθνική υπόθεση και προτεραιότητα όλων μας. Κανείς στο βωμό του κομματισμού δεν δικαιούται να την καπηλεύεται. Το ελάχιστο που οφείλει να κάνει η Υπουργός Παιδείας, είναι να αποσύρει άμεσα το παραπάνω βιβλίο και να προχωρήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών στους υπεύθυνους».
http://taxalia.blogspot.com/2011/06/sara-peilin.html

Διαβάστε και το πόστ του πολύ καλού ΠΥΡΓΟΣ NEWS για το θέμα:

http://pyrgos-news.blogspot.com/2011/06/blog-post_3287.html

Σχόλια