Αθανασιάδης το πρώτο ΟΧΙ στο μεσοπρόθεσμο

 
Όχι, του Αθανασιάδη στο μεσοπρόθεσμο λόγω της πώλησης της ΔΕΗ (με τα άλλα συμφωνεί).
"Δεν έχω καμία πρόθεση να το ψηφίσω"
Αυτό είπε στο web zougla radio και στην Ειρήνη Βανταράκη ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κοζάνης, Αλέξανδρος Αθανασιάδης.
Ακούστε τις δηλώσεις του

Σχόλια

 1. Όσοι έρχονται σε επαφή με την κοινωνία, με την πραγματικότητα, καταλαβαίνουν σιγά σιγά το πρόβλημα και προβαίνουν σε διορθωτικές κινήσεις.
  Κατανοούν/θυμούνται ότι, ο Βουλευτής είναι ο αγγελιοφόρος της βούλησης και εκφραστής των συμφερόντων της κοινωνιας και των Ελλήνων που εκπροσωπεί.
  Όσοι δεν το καταλάβουν εγκαίρως θα τους γράψει η ιστορία..... ανάλογα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κράτα μικρό καλάθι.
  Έχουμε ακούσει απ΄τους εθελόδουλους πολλά, αλλά στο σουρούπωμα όλες οι κότες μαζεύονται στο κοτέτσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προσπαθεί να το παίξει και αυτός σοσιαλιστής... και στο τέλος θα το ψηφίσει!!! Τώρα όποιος (μνημονιακός) δεν ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο όχι μόνο θα αποδειχθεί ότι έχει κότσια αλλά όχι για να είναι πολιτικός για το καλό της πατρίδας. Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται ο ΓΑΠ να τον διαγράψει, δεν θα χαραμίσει την εξουσία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.