Γειά σου Χατζημαρκάκη με τα ωραία σου...

http://www.chatzi.de/assets/gfx/bilder/kopfbereich/header01.jpgΚατηγορεί συνεχώς την Ελλάδα! Μας έχει ζητήσει να βάλουμε πολιτικούς στη φυλακή. Έχει ζητήσει να μπει συγκεκριμένα ο Αλογοσκούφης φυλακή! Έχει αναφερθεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Καραμανλή και σαν κλασικός ΠΑΣΟΚος (ανήκει στην αριστερή πτέρυγα του κόμματος των Φιλελευθέρων) για όλα φταίει η δεξιά. Συχνές οι εμφανίσεις του στα ελληνικά κανάλια όπου με ύφος 1000 καρδιανλίων μας έλεγε ότι είμαστε άχρηστοι... τελευταία πριν μερικές μέρες μας αποκάλεσε "βλάκες και διεφθαρμένους" ενώ ζήτησε να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας 200 υπάλληλοι της ΕΕ. Τώρα ήρθε η σειρά του να αποκαλυφθεί σαν "κλέφτης" και να γίνει ρόμπα στη Γερμανία, όπου η πολιτική του καριέρα μάλλον τελειώνει:

Κάποιοι γερμανοί που μετά την αποκάλυψη λογοκλοπής στη συγγραφή του διδακτορικού του, από τον πρώην υπ. Άμυνας, φον Γκούτενμπεργκ, έχουν αρχίσει και ξεσκονίζουν τα διδακτορικά όλων των πολιτικών και έβγαλαν άλλο ένα λαυράκι:
Τσίπμησαν το Γιώργο Χατζημαρκάκη, Ευρωβουλευτή των Φιλελευθέρων, να έχει κάνει λογοκλοπή κατά τη συγγραφή του διδακτορικού του!!!Τουλάχιστον το 20% τη διατριβής του, που έκανε στο Παν/μιο Friedrich-Wilhelm της Βόννης το 2000, με τίτλο "Πληροφορική Παγκοσμιοποίηση: Μοντέλο συνεργασίας παγκοσμιοποιημένης ρυθμιστικής νομοθεσίας στο παράδειγμα του ηλεκτρονικού εμπορίου"... είναι κλεμμένο, δηλ είναι κομμάτια από εργασίες άλλων, τα οποία παρουσιάζει σαν δικά του χωρίς να αναφέρεται ο συγγραφέας σαν πηγή!!!
Φυσικά το ότι ο Χατζημαρκάκης είναι ελληνικής καταγωγής αυξάνει την ένταση της ειρωνείας των Γερμανών προς το πρόσωπό του: Αναρωτιούνται αν όταν κάνει όλες αυτές τις απαξιωτικές δηλώσεις, εννοεί και τον "βλάκα και διεφθαρμένο" Έλληνα που κρύβει μέσα του ή αν μας θυμίζει αθελά του το Παράδοξο του Επιμενίδη, ο οποίος ήταν Κρητικός και δήλωνε: "όλοι οι Κρήτες είναι ψεύτες"...
Εννοείται ότι και στη Γερμανία είναι γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, άγνωστο πως καλείται συνεχώς στην τηλεόραση, και όχι από τις πολιτικές του παρεμβάσεις.
Με κόκκινο οι σελίδες όπου μέχρι τώρα έχει βρεθεί λογοκλοπή από τον Γ. Χατζημαρκάκη (οι υπόλοιπες δεν έχουν ελεγχθεί ακόμα όλες και μπορεί να υπάρχει και σ΄αυτές λογοκλοπή)
Η κατάστασή του γίνεται ακόμα πιο γελοία από την δικαιολογία που αναφέρει στην ιστοσελίδα του: Ότι χρησιμοποίησε τριών ειδών παραπομπές σε συγγραφείς των οποίων στοιχεία χρησιμοποίησε, και αυτό έδωσε περιθώριο για εικασίες και παρεξηγήσεις. Παραδέχεται δε ότι μόλις σήμερα, 11 χρόνια μετά την υποστήριξη της διατριβής του, ενημέρωσε τους επιβλέποντες καθηγητές του για τα 3 διαφορετικά είδη παραπομπών που χρησιμοποίησε το 2000!!! Μετά από "προσωπική του ευαισθησία" όπως λέει μας ενημερώνει μετά από 11 χρόνια ότι χρησιμοποίησε ξένα κείμενα χωρίς εισαγωγικά και χωρίς εμφανή διαφορετική μορφοποίηση, μέσα στο τρέχον κείμενο αλλά έχει βάλει στο τέλος του διδακτορικού του όλες τις πηγές...

η κουτοπονηριά σε όλο της το μεγαλείο ...
 

Σχόλια