Σε λίγο θα φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε...

Γράψαμε στο χθεσινό μας άρθρο  για τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο.

Προσέξτε τι προβλέπει το 2ο μέτρο:
"Establish excises for non alcoholic beverages, for a total amount of at least Euro 300 million"
Στα Ελληνικά: "Καθιέρωση ειδικών φόρων κατανάλωσης για τα μη αλκοολούχα ποτά, για συνολικό ποσό τουλάχιστον 300 εκατ.Ευρώ."
Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό... Σου λέει αφού αυξήθηκαν οι φόροι σε ποτά και τσιγάρα, τι μας έμεινε για να πιάσουμε αυτούς που δεν πίνουν και δεν καπνίζουν;;
Φορολογία σε όλα τα αναψυκτικά από το εμφιαλωμένο νερό μέχρι τους χυμούς.
'Ετσι όπως πάνε αυτοί θα φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε..

Σχόλια

  1. Γεια σου ρε Αριστε Αρεστε μέγιστε μνημονιολαγνε, με τα ωραία σου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αφρικανικη χωρα απαγορευσαν το περδεσται σε δημοσιο χωρο λογω αυξημενης ρυπανσης στην ατμοσφαιρα.Επαιξε το θεμα και στο ραδιο αρβυλα. Εμπαινε Γιωργο και τροικανοι,και στο πρρρρτς φορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεωνιδα να κοψεις το κλασιμο και οτι φαγητο το προκαλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι τώρα πληρώνονταν τα ...γούστα.
    Με το ΠΑΣΟΚ πληρώνεις έτσι κι αλλιώς.
    Προοδευτικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ, πάει να εφαρμόσει εκείνο που λέει, δεν πίνεις, δεν απατάς τη γυναίκα σου, δεν ξενυχτάς, ε' τότε τι θέλεις και ζεις.
    Γεια σου Αρίστο με τα ωραία σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.