ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ….


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Κυρίες και Κύριοι
Το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής και η αγάπη για την πατρίδα πάντα στις δύσκολες στιγμές θεριεύει …
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η Εθνική μας STAR Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά από την ανεπιτυχή προσπάθεια της να συναντηθεί face to face με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ Παναγιώτη Ψωμιάδη για θέμα υψίστης εθνικής σημασίας , επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Βουλής κ Φίλιππο Πετσαλνικο (το περιεχόμενο της επικοινωνίας δεν είδε το φως της δημοσιότητας … ).
Χθες λοιπόν υπήρξε μια εξέλιξη που μας προβλημάτισε ευχάριστα…
με πρωτοβουλία του προέδρου του κοινοβουλίου, κ Φίλίππου Πετσάλνικου δημιουργήθηκε «λογαριασμός αλληλεγγύης για την απόσβεση δημοσίου χρέους» στην Τράπεζα της Ελλάδος, με κωδικό 26132462. Για τις καταθέσεις μέσω των των ελληνικών τραπεζών στο εξωτερικό ή και των υποκαταστημάτων αλλοδαπών τραπεζικών ιδρυμάτων στο εξωτερικό, ο κωδικός είναι: ΙΒΑΝ GR 04 010 0024 0000000026132462 και SWΙFT/BIC BNGRGRAA.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τραπεζικών κύκλων τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα κατετέθη στον ανωτέρω τραπεζικό. λογαριασμό το ποσό των 2.000.000 € από την κα Αλεξανδράτου η οποία δήλωσε ότι τα χρήματα αυτά ήταν η προκαταβολή του 2ου DVD από τα 69 που θα κυκλοφορήσουν και ότι δεν θα σταματήσει να συνεισφέρει στο λογαριασμό αυτό !!!


ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΙΑ !!!
ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ …
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ …

Από: ρε που παμε

Σχόλια