Drone της Χεζμπολάχ στο Β. Ισραήλ "ξέφυγε" απ το Iron Dome-14 στρατιώτες & 4 πολίτες τραυματίες


Οι μαχητές της Χεζμπολάχ, σήμερα το πρωί, πραγματοποίησαν επιχείρηση στο Βόρειο Ισραήλ, με πυραύλους και εκρηκτικά drones εναντίον κοινοτικού κέντρου.
Αριθμός βλημάτων & dtones ξέφυγαν του Iron Dome και έπεσαν σε κτίριο

Σύμφωνα με την "Times of Israel" που επικαλείται πηγές από το Ιατρικό Κέντρο της Γαλιλαίας, όπου νοσηλεύονται τα θύματα της επίθεσης στο βόρειο Ισραήλ, ο αριθμός των τραυματιών έχει φτάσει πλέον τους 18 (14 δτρατιώτες και 4 πολίτες), δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. 

Βίντεο που έχει ανέβει στα social media δείχνει τη στιγμή που drone πέφτει στο κτίριο.

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ (IDF) δήλωσε ότι ο ισραηλινός στρατός επιτέθηκε στις θέσεις εκτόξευσης που εκτοξεύθηκαν ρουκέτες και drones προς την πόλη Arab al-Aramshe. Παράλληλα, μαχητικά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε στρατιωτική δομή όπου διέμεναν μέλη της Χεζμπολάχ στο χωριό Ayta ash Shab του νότιου Λιβάνου. 
 Οι IDF ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι «έπληξαν στρατιωτικό συγκρότημα της Χεζμπολάχ στην περιοχή Ayta ash Shab στο νότιο Λίβανο, όπου δρούσαν τρομοκράτες». 
Η κίνηση αυτή έγινε, όπως αναφέρεται, αφού «εντοπίστηκαν αρκετές εκτοξεύσεις από τον Λίβανο να περνούν στην περιοχή Arab al-Aramshe στο βόρειο Ισραήλ»

Σχόλια