Ο Έλον Μάσκ γκρεμίζει τα συστημικά ΜΜΕ! 100 εκατομμύρια προβολές το βίντεο του Τάκερ Κάρλσον σε λίγες ώρες!


Αν στην Ουκρανία κατέρρευσε το φράγμα στον Δνείπερου, στις ΗΠΑ γκρεμίζεται αυτές τις μέρες ένα φράγμα πολύ σημαντικότερο. Αυτό της λογοκρισίας.

Πάνω από 172.000.000 εκατομμύρια θεατές είχε σε ένα διήμερο το "What is a Woman", ρεκόρ όλων των εποχών για πολιτικό ντοκυμανταίρ.

Σχεδόν 30.000.000 άνθρωποι άκουσαν τον Ρόμπερτ Φ. Κέννεντυ, υπόψήφιο πρόεδρο των Δημοκρατικών, να συνομιλεί με τον Ε. Μασκ και την Τ. Γκάμπαρντ.

Πάνω από 100.000.000 άνθρωποι (και το νούμερο θα εκτοξευτεί σε αδιανόητα ίσως ύψη) είδαν σε λίγες ώρες τον Τάκερ Κάρλσον στη νέα του εκπομπή Tucker on Twitter.

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Ήταν αποκλεισμένοι από τα συστημικά ΜΜΕ, λογοκριμένοι, αποσυνάγωγοι.

Κανείς “αναγνωρισμένος” κριτικός δεν αποτόλμησε να γράψει ένα χρόνο τώρα μια κουβέντα, έστω και κατακεραυνωτική, για το ντοκυμανταίρ του Ματτ Ουώλς, φοβούμενος μήπως χαρακτηριστεί τρανσοφοβικός. Πλήρης συστηματική αποσιώπηση.

Ο Μπόμπυ Κέννεντυ ο νεώτερος, παρότι οι δημοσκοπήσεις του δίνουν 20% και έχει πίσω του ένα πολιτικό κίνημα δυναμικό και ενθουσιώδες, από τότε που τα έβαλε με τις Big Pharma είναι αποκλεισμένος απ’  όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.

Το Δημοκρατικό Κόμμα μάλιστα ακύρωσε επί τούτου τις δημόσιες συζητήσεις των προκριματικών για να μη του δώσει την ευκαιρία να ακουστεί.

Ο δε Τάκερ Κάρλσον, ο με διαφορά δημοφιλέστερος παρουσιαστής πολιτικών ειδήσεων στις ΗΠΑ, μαθαίνουμε τώρα, απολύθηκε από το FOX τη απαιτήσει μιας εταιρείας εκλογικών αποτελεσμάτων.

Για να έχουμε μια αίσθηση της σεισμικής αλλαγής: Τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά κανάλια των ΗΠΑ με το ζόρι μαζεύουν 2.000.000 θεατές τις ώρες της μεγάλης θεαματικότητας. Το ετοιμοθάνατο CNN μαζεύει 500.000 σε μια χώρα 320 εκατομμυρίων, κι απ’ αυτούς κλάσμα μικρό είναι οι ευρισκόμενοι σε παραγωγικές ηλικίες.

Ο Τάκερ Κάρλσον συγκέντρωνε 4 εκατομμύρια στο FOX πριν απολυθεί. Και τώρα στο Twitter έχει πάνω από 100,000,000 προβολές! 

Ο Μασκ αίροντας τη λογοκρισία, και χάνοντας τέραστια ποσά, αφού οι μισοί διαφημιζόμενοι ανοιχτά μποϋκοτάρουν πλέον το Τουίττερ, έχει θέσει σε κίνηση τεράστιες τεκτονικές πλάκες.

Ούτε η πολιτική ούτε η ενημέρωση θα μείνουν οι ίδιες μετά από αυτό. Η τηλεόραση και τα παραδοσιακά ΜΜΕ ψυχορραγούν. Μένει να δούμε αν η δημοκρατία θα αναστηθεί.

Πληροφορίες: Clinker CM

Σχόλια