Διαχείριση του Άγχους από μαθητές και γονείς σε περίοδο εξετάσεων

Το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) σε συνέχεια των κοινωνικών του δράσεων, διοργανώνει ακόμα μια ενημερωτική ημερίδα στη Λάρισα, λίγες μέρες πριν την έναρξη των σχολικών εξετάσεων. 

Το θέμα της εκδήλωσης είναι η ‘’Διαχείριση του Άγχους από μαθητές και γονείς σε περίοδο εξετάσεων’’ και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Μαίου 2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ‘’ΠΑΣΑΡΕΛΑ’’ (απέναντι από το αρχαίο θέατρο). 

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε η σωστή και ποιοτική ενημέρωση μπορεί να μας βοηθήσει να προσπεράσουμε αρκετά εμπόδια που βρίσκουμε μπροστά στην καθημερινότητά μας και να βοηθήσουμε τις οικογένειές μας και τους κοντινούς μας ανθρώπους να κάνουν τη ζωή τους πιο ευχάριστη και πιο λειτουργική. 

Σας περιμένουμε όλους με τους φίλους σας και τα παιδιά σας, να έρθετε να τα πούμε από κοντά, να κεράσουμε τον καφέ και να ακούσουμε από καταξιωμένους ομιλητές πως να διαχειριζόμαστε το άγχος στη ζωή μας και πως να το αποβάλουμε από τα παιδιά μας κυρίως στην περίοδο των σχολικών εξετάσεων. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Σχόλια