Η Ρωσία χτύπησε Ουκρανικό Bayraktar TB2 (της τουρκίας) στο Donbass

Η Ρωσία ανέπτυξε συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και αντιμετώπισης drone, κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία και τα ενεργοποίησε.

Ο ρωσικός στρατός πραγματοποίησε ισχυρή ηλεκτρονική καταστολή του ηλεκτρονικού εξοπλισμού αναγνώρισης και των UAV, αφού ο ουκρανικός στρατός άρχισε να χρησιμοποιεί ενεργά τα μη επανδρωμένα drone Bayraktar TB2 στο Donbass.


Η δορυφορική εικόνα που παρουσιάζεται δείχνει το χρονολόγιο της ενεργοποίησης των ρωσικών συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου κατά μήκος των ρωσο-ουκρανικών συνόρων.  

Η πρώτη τέτοια περίπτωση, μόνο μεταξύ των τεκμηριωμένων, καταγράφηκε τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους - ένα άγνωστο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου που βρίσκεται κοντά στο Rostov-on-Don άρχισε να καταστέλλει τις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που βρίσκονται νοτιοδυτικά των συνόρων .

Στη συνέχεια, ένα άλλο κρούσμα καταγράφηκε στις 29 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά, ισχυρή ραδιοηλεκτρονική ακτινοβολία προήλθε από μια περιοχή που βρίσκεται νότια του Voronezh. 

Η ενεργή χρήση ηλεκτρονικού πολέμου από τα ρωσικά στρατεύματα, δημιουργεί σαφώς πολλά προβλήματα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας , όσον αφορά τη χρήση των Bayraktar TB2 drones και του ηλεκτρονικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού αναγνώρισης στο Donbass.

avia-pro

Υ.Γ

Καμία αναφορά για τα περιστατικά δεν έχει γίνει από την Τουρκία, η οποία απλώς έκανε έκκληση στους Ουκρανούς να μην λένε τα Bayraktar τούρκικα, αφού τα έχει αγοράσει η Ουκρανία.

 

Σχόλια