Σκυλί μένει ώρες ξαπλωμένο στον τόπο που σκοτώθηκε το αφεντικό του..

Το σκυλάκι Πάκο βρέθηκε να είναι ξαπλωμένο επί ώρες στο σημείο που η αφεντικίνα του είχε χάσει τη ζωή της όταν ένας ασυνείδητος οδηγός την είχε αφήσει αβοήθητη στον δρόμο μετά από τροχαίο δυστύχημα
Η περίπτωση του Πάκο...
είναι μία ακόμα από εκείνες τις ιστορίες που επιβεβαιώνουν την ξεχωριστή αγάπη που τρέφουν τα ζώα, και ιδίως τα σκυλιά, για τους ανθρώπους. Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, δείχνουν το μικρό σκυλί να είναι ξαπλωμένο στο σημείο που λίγες ημέρες πριν είχε ξεψυχήσει η αφεντικίνα του Κέλι Μπλακ όταν είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο και ο οδηγός του την είχε εγκαταλείψει.
Η αστυνομία του Jacksonville είχε φθάσει σ’ αυτό το σημείο, όπου βρήκε το σώμα της άτυχης 42χρονης γυναίκας να έχει συρθεί ως εκεί από έναν ασυνείδητο οδηγό που την είχε χτυπήσει στο πάρκινγκ ενός παρακείμενου εμπορικού κέντρου. Σύμφωνα με τους γείτονες, η γυναίκα είχε και τον Πάκο μαζί της κατά την διάρκεια του συμβάντος.
Μετά την επέμβαση της αστυνομίας και την απομάκρυνση του σώματος της νεκρής γυναίκας από το σημείο, οι έκπληκτοι γείτονες είδαν ένα σκυλί να βρίσκεται ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου, ακριβώς στο σημείο που είχε αφήσει την τελευταία της πνοή η αφεντικίνα του.
Το σκυλάκι έμεινε εκεί ακίνητο για αρκετές ώρες, έχοντας καρφωμένο το βλέμα του ακριβώς στο σημείο όπου υπήρχε στην άσφαλτο το σημάδι από τα αίματα της 42χρονης γυναίκας. Μετά από πολλές ώρες, η αστυνομία ήρθε στο σημείο, και παρά τις προσπάθειές τους να τον κάνουν να σηκωθεί από το σημείο, δεν τα κατάφεραν. Μόνο όταν οι οποίοι ήρθαν και τον πήραν πίσω στο σπίτι του.
olympia.gr

Σχόλια