Οι Σαμαροβενιζέλοι κουκούλωσαν τις μίζες των Γερμανών πολιτικών από τα υποβρύχια!

ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
– ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΙΖΑΔΟΡΟ ΜΑΤΑΝΤΟ!
– ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ!
– ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΙΤΖΙΑΝ!
– ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΣΙΩΠΗ


– ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!
– ΣΑΜΑΡΑΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΣΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!
Μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται το τρομερό παρασκήνιο πίσω από την συγκαλυψη του σκανδάλου των υποβρυχίων. Σκανδαλο που συνεχίστηκε εώς και την συγκυβερνηση Σαμαρά – Βενιζέλου με κόστος 7 δις για τον Ελληνικό λαό, αλλά κάποιοι θέλουν να το περιορίσουν στην εποχή Άκη – Σμπώκου.
Το νέο στοιχείο που αποκαλύπτει την πορεία της μίζας εώς και την γερμανική Καγκελαρία είναι το έμβασμα – μαμούθ του Ματαντού, ύψους 25 εκατομμυρίων σε εταιρεία συμφερόντων Ντερμιτζιάν.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το έμβασμα μεταφέρθηκε από την εταιρεία του Ντερμιτζιάν σε λιβανέζικη εταιρεία συμφερόντων του περιβόητου Χέρμαν Φον Πούκλερ, χρηματοδότη του Σρέντερ – Σούλτς αλλά και των χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ και του Σόιμπλε! Εδώ έρχεται και το βρωμερό σχέδιο συγκάλυψης των βαλιτσοφόρων της μίζας σε Ελλάδα και Γερμανία:
– Ματαντός, Ντερμιτζιάν και Πούκλερ προστρέχουν στην γερμανική δικαιοσύνη και καθαρίζουν με πλημμέλημα και μερικές χιλιάδες ευρώ αποζημίωση, με την μέθοδο Χριστοφοράκου!
– Ο Ματαντός αφήνεται να φύγει κύριος από την Ελλάδα χωρις απαγόρευση εξόδου από την χώρα! Παρότι έχει δώσει μίζες ύψους 145 εκ. Ευρώ που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, μετά την περίοδο Τσοχατζόπουλου!
– Η δικαιοσύνη των σαμαροβενιζέλων δεν ζητούν άρση των τραπεζικών λογαριασμών του Ντερμιτζιάν, παρότι υπάρχει το έμβασμα Ματαντού!! Ο Ντερμιτζιάν βεβαίως φυγαδεύεται σαν κύριος.
– Αντίθετα, με μία πρωτοφανή μεθόδευση, προφυλακίζεται ο επιχειρηματίας Αβατάγγελος που έκανε το «λάθος» να αποκαλύψει ότι η συμφωνία των υποβρυχίων δεν έγινε από σμπώκους αλλά προσωπικά από τον Σημίτη και τον Σρέντερ.
– Οι Σαμαροβενιζέλοι νομοθετούν απαλλαγή των Γερμανών από κάθε ποινική και αστική ευθύνη και χαρίζουν τα ναυπηγεία στον Σάφα, την ίδια στιγμή που στην Γερμανία αποκαλύπτονταν οι μίζες!


Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα η εγκληματική μεθόδευση για να φυγαδευθούν όσοι χρημάτισαν ελληνόφωνους και γερμανούς πολιτικούς και ο εκβιασμός για να κλείσουν τα στόματα.
Ας ελπίσουμε οτι αυτή η κυβέρνηση θα πράξει τα δέοντα για να οδηγηθούν στην φυλακή οι επίορκοι και να έλθουν πίσω τα κλεμμένα. ΤΩΡΑ.

olympiada

Σχόλια