Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Μόνο.. 8,5 εκατομ.οχήματα VW ανακαλούνται στην Ευρώπη...

Ο γερμανικός όμιλος VW θα προχωρήσει πανευρωπαϊκά σε ανάκληση 8,5 οχημάτων. Εντολή ανάκλησης 2,4 εκατομ. οχημάτων που φέρουν το λογισμικό παραποίησης τιμών των ρύπων έδωσε η Γερμανική Υπηρεσία Ασφάλειας Οχημάτων.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen αποφάσισε να ανακαλέσει 8,5 εκατομμύρια οχήματα πανευρωπαϊκά, ως συνέπεια του σκανδάλου παραποίησης στις τιμές ρύπων σε ντιζελοκίνητα οχήματά της. Η σχετική ανακοίνωση έγινε σήμερα στην έδρα του ομίλου, το Βόλφσμπουργκ της Κάτω Σαξονίας.
Εν τω μεταξύ, απορρίπτοντας την πρόταση της Volkswagen για ανάκληση των ντιζελοκίνητων οχημάτων που φέρουν το λογισμικό που ευθύνεται για την παραποίηση στις τιμές των ρύπων, η Γερμανική Υπηρεσία Ασφάλειας Οχημάτων (ΚΒΑ) έδωσε σήμερα εντολή στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να προχωρήσει στην ανάκληση 2,4 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στη Γερμανία.
Η διαδικασία ανάκλησης, που δίνει νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο της VW, θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2016 υπό την επίβλεψη της KBA, δήλωσε σήμερα από το Βερολίνο ο Γερμανός υπουργός Μεταφορών Αλεξάντερ Ντόμπριντ. Την επιβολή του ασυνήθιστου αυτού μέτρου αιτιολόγησε ο κ. Ντόμπριντ επικαλούμενος τις διαστάσεις που έχει λάβει στο μεταξύ το σκάνδαλο παραποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.