Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

To Facebook θα ταυτοποιεί την κάμερα και τις φωτογραφίες μας...

Έναν ακόμη τρόπο ψάχνει το Facebook για να καταγράφει τις δραστηριότητες μας και δεν είναι άλλος από τις… φωτογραφίες.

Aυτό προκύπτει από πατέντα που κατέθεσε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την οποία θα μπορεί να ταυτοποιεί την κάμερα που έλαβε μία φωτογραφία.

Οι πληροφορίες ταυτοποίησης από την κάμερα μας, θα χρησιμοποιούνται από το Facebook για να μας προτείνει νέους φίλους, group που μπορεί να μας ενδιαφέρουν, αλλά και να ανακαλύπτει χρήστες με πολλαπλούς λογαριασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Facebook δεν θα χρησιμοποιεί για την ταυτοποίηση τις πληροφορίες που συνοδεύουν τις φωτογραφίες, οι οποίες σήμερα απορρίπτονται κατά το upload. Αντιθέτως, θα χρησιμοποιεί φυσικά χαρακτηριστικά όπως γρατζουνιές στο φακό ή ένα σκουπιδάκι στον αισθητήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.