Στα γραφεία των Κεμαλοναζί του DEB Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ Ιλχάν Αχμέτ..

Στις 15 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ Ιλχάν Αχμέτ, επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB και συναντήθηκε με τον Γενικό Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Στην συνάντηση παρών ήταν και ο σύμβουλος του προέδρου, ο Αϊντίν Αχμέτ.
Στην συνάντηση αυτή ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς
συνεχάρη τον υποψήφιο βουλευτή δικ. Ιλχάν Αχμέτ για την υποψηφιότητα του και ευχήθηκε επιτυχίες. Ανέφερε πως λόγω του αντιδημοκρατικού πλαφόν του 3% το κόμμα DEB δεν πήρε μέρος στις εκλογές και ότι θα διαφυλάξει σε αυτές την αμεροληψία του. O Τσαβούς υπογράμμισε όμως πως οι μειονοτικοί ψηφοφόροι πρέπει οπωσδήποτε να πάνε στην κάλπη και ότι είναι σημαντικό να ψηφίσουν έτσι ώστε από την κάλπη να βγάλουν νικητές τους Τούρκους υποψήφιους.
Ο δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ ευχαρίστησε τον Γενικό Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς για τις καλές του ευχές και του περιέγραψε τις προεκλογικές του εργασίες

Σχόλια

  1. Αν τό τό 3% είναι αντί δημοκρατικό κατά τόν κ.Τσαβούς τότε τό 10% πού ισχύει στήν Τουρκία τί είναι δημοκρατικό;
    Όσο για τόν Ιλχαν από βουλευτής τής ΝΔ επί Καραμανλή προσχώρησε στο κόμμα τής Ντόρας , κατόπιν στήν Δημαρ.Καί επειδή δεν πρόλαβε να πάει στην Σύριζα αφού υπάρχουν δύο εκλεγμένοι μουσουλμάνοι επέλεξε τόν Ποτάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.