Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ν.Δ θέλει η Μέρκελ...λογικό είναι, τα συμφέροντά της κοιτάει..

Ποιον θα προτιμούσε όμως το Βερολίνο ως νέο ένοικο στο Μέγαρο Μαξίμου;
«Παρότι κανείς δεν το λέει ανοιχτά,
η γερμανική κυβέρνηση θα προτιμούσε μια κυβέρνηση της ΝΔ. Ειδικώς ο Σόιμπλε είναι ιδιαίτερα ανοιχτός ως προς την κριτική του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η γερμανική κυβέρνηση διαθέτει βέβαια αρκετό επαγγελματισμό για να συνεργαστεί εποικοδομητικά με κάθε νέα κυβέρνηση».
Ο Λάζαρος Μηλιόπουλος είναι πολιτικός επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο της Βόννης με ειδίκευση και πολλαπλές δημοσιεύσεις στα πεδία της πολιτικής φιλοσοφίας και θεωρίας, της θρησκείας και πολιτικής, των πολιτικών συστημάτων Γερμανίας και Ελλάδας, της ιστορίας των κομμάτων αλλά και του εξτρεμισμού.
http://www.dw.com
Κώστας Συμεωνίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.