Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ιδού ποιό είναι το Ποτάμι…

Ο κ. Διαμαντούρος-2000 και οι αδερφοί Σημίτη! ….ή όπως λέμε κ&β. Η «πολιτική ενοποίηση» της Ε.Ε πέτυχε(!) κ. Διαμαντούρε ….μας πήρε το ποτάμι, μας πήρε ο ποταμός, γίναμε προτεκτοράτο της Γερμανίας ….
όπου -τώρα- αλωνίζει ο «Σταύρακας»!
Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» 2000 -ΦΩΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ- Ο κ. Διαμαντούρος και οι αδερφοί Σημίτη ….σε μια εκλεκτή ομήγυρη με την Γερμανίδα Υπ. Δικ. για τα «δικαιώματα» και άλλα τοιαύτα …..και στόχο την πολιτική -προς το (τότε) παρόν- ενοποίηση της Ε.Ε ….για την εδαφική βλέπουμε αργότερα ….εκεί μας πάνε τώρα, παρέα με τον Σόιμπλε τρομάρα μας!
Ο κ. Διαμαντούρος ήταν ο Συντονιστής της Κομπανίας-«Επιτροπής»!
Και μετά συζητάμε αν οι αδερφοί Σημίτη, δεν είναι παντού «κρυμμένοι» ….κυρίως στο σιγανό Ποταμάκι!
ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.