Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Που είναι η «μαγκιά» Μεϊμαράκη για τη λίστα Λαγκάρντ; Την πάτησε το τραίνο. (βίντεο)

Στη συνέντευξη Τύπου στη 80ή ΔΕΘ, ο πρόεδρος της ΝΔ, ερωτηθείς για τη λίστα Λαγκάρντ, ήταν πολύ, μα πάρα πολύ, μέχρι δακρύων… κατατοπιστικός!


Ο ευαίσθητος (κατά δήλωσή του) για τα θέματα διαφθοράς, Ευ. Μεϊμαράκης, τόνισε ότι δεν τα είχε μπροστά του όλα για να τα πει λεπτομερώς. Οπότε προχείρως είπε ότι νομοθετήσανε, ότι ξανανομοθετήσανε, μετά ξανά νομοθετήσανε με έμφαση στο «εμείς». Παρουσίασε το… πλούσιο έργο, αν και δεν τα είχε όλα συγκρατήσει, και εγκάλεσε τον Αλ. Τσίπρα για ρητορική χωρίς επιχειρήματα, κάνοντας λόγο για την καθαρή Νέα Δημοκρατία!


Για να μη γελάμε μόνοι μας, δείτε κι εσείς το βίντεο με τις σπαρταριστές και πάνω απ’ όλα… κατατοπιστικές δηλώσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.