Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ξένη Δημητρίου: Η ακέραια αντιεισαγγελέας που γκρέμισε την απόπειρα συγκάλυψης του Γεωργίου από τους Μπάμπηδες.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ
Στο… σκαμνί για κακούργημα στέλνει τον πρώην πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) Ανδρέα Γεωργίου η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου η οποία άσκησε αναίρεση στο υπ. αριθμ. 1149/2015 βούλευμα, με το οποίο ο κ. Γεωργίου παραπέμφθηκε να δικαστεί μόνο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
Η εισαγγελική λειτουργός ζητά τώρα να δικαστεί και για αδίκημα της έκδοσης ψευδούς βεβαίωσης σε βαθμό κακουργήματος από το οποίο ο κ. Γεωργίου έχει απαλλαχθεί με το επίμαχο βούλευμα.
Η ψευδής βεβαίωση χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να εισαχθεί η Ελλάδα στο καθεστώς των μνημονίων λόγω της διόγκωσης του ελλείμματος το 2009.

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.