Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης μη βιώσιμο το χρέος..αλλά δεν το λέω για να μη σταματήσει η χρηματοδότηση!!

Έμμεση παραδοχή ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο αλλά πως δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο γιατί φοβάται πως το ΔΝΤ κι η ΕΚΤ θα σταματήσουν τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα,
έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως και στο παρελθόν είχε συστήσει και κατ' ιδίαν στον Αλέξη Τσίπρα να μην υποστηρίζει πως το χρέος δεν είναι βιώσιμο για να μην "ταράξει" τους δανειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.