Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΙΔΩΣ! Κρύβουν τα ονόματα που έδωσε ο Φαλτσιανί για να μην επηρεάσουν τις εκλογές!!!

Με το σκεπτικό οτι εάν διαρρεύσουν τα ονόματα που εδωσε ο Φαλτσιανί ολίγες ημέρες πριν τις εκλογές θα θεωρηθεί «παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία», η καταθεση του αξιόπιστου και προστατευόμενου μάρτυρα θα κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό!
Παράλληλα διακινούνται άθλιες φήμες τύπου «ο Φαλτσιανί δεν εδωσε ονόματα» , γεγονός απολύτως ψευδές. Απλώς τα ονόματα είναι τέτοια που θα δώσουν την χαριστική βολή στο μαύρο μέτωπο της διαπλοκής που ρήμαξε την Ελλάδα.
Κύριοι της δικαιοσυνης μην ενδώσετε στις απειλές και τα τηλέφωνα από το βρωμερό σύστημα που ρήμαξε την δικαιοσύνη. Το να αποκρύπτετε απο τους ψηφοφόρους τα ονόματα των καθαρμάτων, δεν συνιστά «σεβασμό της εκλογικής διαδικασίας» αλλά βιασμό της δημοκρατίας.
Επιτρέπετε κοινώς στον κόσμο να ψηφίσει λαμόγια.
Θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.