Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Φαλτσιανί παρέδωσε στικάκι με ονόματα!

Στικάκι με στοιχεία «φωτιά» παρέδωσε ο Ερβέ Φαλτσιανί στους τέσσερις Έλληνες εισαγγελείς που του πήραν κατάθεση στην Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο ηλεκτρονικό αρχείο περιέχει σημαντικές πληροφορίες....για συνολικά οκτώ πρόσωπα. Πρόκειται για τους δύο επιχειρηματίες και το δικηγόρο που εστιάστηκε αρχικώς η προκαταρκτική έρευνα της εισαγγελίας Πρωτοδικών και τα οποία ελέγχονται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος καθώς και για αλλά πέντε για τα οποία υπήρχαν υπόνοιες ότι συνδέονται με τους τρεις.

Και νέα κατάθεση Φαλτσιανί

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στο στικάκι εμπεριέχονται οι κινήσεις επίμαχων λογαριασμών, η σύνδεση τους με άλλες τράπεζες και επίσης φέρεται να προκύπτουν κοινά πρόσωπα που σε πολλές περιπτώσεις έπαιζαν το ρόλο διαμεσολαβητή στη διακίνηση χρηματικών ποσών.

Καθώς ο Φαλτσιανί φαίνεται να διαθέτει κι άλλα στοιχεία αναμένεται οι εισαγγελείς μετά τις εκλογές να του πάρουν και νέα κατάθεση.

Παράλληλα έως τότε θα στείλουν αιτήματα δικαστικής συνδρομής σε ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να διασταυρώσουν τα στοιχεία που τους έδωσε ο «κλέφτης» της λίστας.

Ήδη πάντως έχουν αποστείλει αιτήματα στην Ελβετία αλλά και στη Γαλλία από όπου ζητούν το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού του ενός από τους 3 αρχικώς καταγγελλόμενους.

Enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.