Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η Γερμανία μετά τον Άσαντ..επιθυμεί συνεργασία & με Πούτιν, στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους

Τη διάθεση της γερμανικής κυβέρνησης να συζητήσει με τον πρόεδρο της Συρίας Άσαντ για τον πόλεμο που μαίνεται στη χώρα του αλλά και τον ρόλο της Ρωσίας σχολίασε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γ. Κρόμπογκ. Σε συνέντευξή του στη γερμανική ραδιοφωνία Deutschlandfunk ο πρώην υφυπουργός
Εξωτερικών της Γερμανίας Γιούργκεν Κρόμπογκ μίλησε για τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνει η Δύση από εδώ και πέρα καθώς και για τον ρόλο της Ρωσίας.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η στάση της Ρωσίας να στηρίξει τον πρόεδρο της Συρίας Άσαντ στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους. Ο διπλωμάτης σχολιάζει αυτή τη στάση ως εξής: «Υπάρχουν κοινά συμφέροντα μεταξύ Δύσης και Ρωσίας. Η Ρωσία αισθάνεται ότι απειλείται εξίσου από το Ισλαμικό Κράτος. Στον Βόρειο Καύκασο έχουν δημιουργήσει δικές τους δομές. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τη Ρωσία. Επομένως αυτός ο κοινός παρανομαστής θα μπορούσε να είναι τελικά μια βάση για το μέλλον της Δύσης, των Αμερικανών και της Ρωσίας στον κοινό αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.