Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

«Καλοδεχούμενη μία ρώσικη στρατιωτική βάση»..στη Συρία

Ο Σύρος πρέσβης στην Μόσχα δήλωσε πως η Δαμασκός θα καλωσόριζε τη δημιουργία μιας ρωσικής στρατιωτικής βάσης στην πόλη της Λαττάκειας εάν η Μόσχα αποφασίσει να φτιάξει μια εκεί, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Εάν η Ρωσία καταλήξει σε αυτή την απόφαση , η Συρία απλά θα καλωσόριζε ένα τέτοιο βήμα, επειδή θα είχε στόχο την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στο έδαφος μας», δήλωσε ο Ριάντ Χαντάντ, σύμφωνα με το Interfax.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.