Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Εισαγγελική παρέμβαση στις εταιρείες δημοσκοπήσεων..;;

ΑΦΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΟΣΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται σφοδρή εισαγγελική παρέμβαση που θα ειναι πρωτοφανής για τα Ελληνικά δεδομένα.
Αναμένεται μάλιστα να γινει άμεσα, μετά τα διαδικαστικά δημιουργίας της νεας κυβερνησης, ωστε να μην υπάρχει θεσμικό κώλυμα. Ειναι κοινό μυστικό πάντως ότι ο έντιμος εισαγγελέας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο άνθρωπος που συνέδεσε την μικρή θητεία του με τεράστιο έργο στην δικαιοσυνη και την ρήξη με τα σταγονίδια της διαπλοκής, θα μεινει για να ολοκληρώσει το εξαιρετικά σημαντικό έργο που έχει αναλάβει.

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.