Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο..ο κ. Λαφαζάνης δεν γνώριζε το σχέδιο Σόϊμπλε..

Ο κ . Λαφαζάνης πριν λίγο στο ΜΕΓΚΑ δήλωσε άγνοια για το σχέδιο Σόϊμπλε..
Ποιο είναι αυτό το σχέδιο..τι λέει...αναρωτήθηκε..να το δω για να ξερω τι λέει ..
Απαντάμε στον κ. Λαφαζάνη...
ότι πρόκειται για ένα εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών στο οποίο προτείνεται να εγκατέλειψει η Ελλάδα το ευρώ για πέντε χρόνια.
Στην ουσία ο Σόιμπλε απορρίπτει την ελληνική πρόταση και δηλώνει πως είτε η Ελλάδα θα βελτιωθεί ριζικά, είτε θα βγει από την Ευρωζώνη για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Παράλληλα, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα ο κ. Σόιμπλε εκτιμά πως από την ελληνική πρόταση λείπουν σημαντικές μεταρρυθμίσεις, επομένως δεν είναι αρκετό για ένα τρίτο πακέτο. Στο πέντε αυτά χρόνια του Grexit, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας τονίζει πως η Ευρωζώνη θα στηρίξει την χώρα μας με ανθρωπιστική βοήθεια. Μάλιστα, η FAS υποστηρίζει ότι τα αιτήματα του Γερμανού ΥΠΟΙΚ αποτελούν προτάσεις οι οποίες έχουν καταγραφεί σε εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.