Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόγνωση καιρού 39ης βδομάδας (20-27 Σεπτεμβρίου) του 2015

Με αίθριο καιρό αγαπητοί φίλοι θα κυλήσει το Σαββατο-Κύριακο των εκλογών. Ασθενείς άνεμοι και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες θα βοηθήσουν την μετακίνηση όσων επιλέξουν να συμμετάσχουν στις επερχόμενες εκλογές, τις οποίες  άνετα μπορείτε  να συνδυάσετε με θαλάσσιο μπάνιο (όσοι είστε κοντά στη θάλασσα), μιας και μάλλον ....φθινοπωριάζει λίγο την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι λοιπόν, από το βράδυ της Κυριακής αλλάζει  ο καιρός από τα δυτικά και αυτή η αλλαγή  κρατάει το διήμερο Δευτέρας και Τρίτης. Τοπικές βροχές και αρκετές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αυτό το διήμερο κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα. Κατά τόπους μεγάλα ποσά βροχής κυρίως την Δευτέρα απόγευμα- βράδυ. Οι άνεμοι στρέφονται σε Δυτικούς-Νοτιοδυτικούς και η θερμοκρασία παρουσιάζει μια μικρή κάμψη.
Τετάρτη – Πέμπτη και Παρασκευή επικρατεί και πάλι καλοκαιρία, οι άνεμοι στρέφονται σε Βορείους και πέφτει λίγο ακόμα η θερμοκρασία.
Τέλος το επόμενο Σαββατοκύριακο φαίνεται ότι μόνο το Ιόνιο και η Δυτική Ελλάδα θα έχουν συννεφιά με βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί ο αίθριος καιρός.
Αυτή τη φορά σας εύχομαι .....«καλή ψήφο» για το ...καλό του τόπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.